Arda Güler'den Türkiye'ye mesaj: "Herkes sakin olsun"

Real Madrid Arda Güler
Arda Güler'den Türkiye'ye mesaj: "Herkes sakin olsun"
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkan milli futbolcu Arda Güler sosyal medya hesabından Nico Paz ile birlikte olan bir fotoğrafını paylaşarak 'Herkes sakin olsun' ifadelerini kullandı. Türk futbolseverler Nico Paz'a sosyal medya üzerinden Arda Güler'e pas atmadığı gerekçesiyle tepki göstermişti.

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'in İspanya Kral Kupası son 32 turunda deplasmanda Arandina'yı 3-1 yendiği maçta ilk kez sahaya ilk 11'de çıktı.

Eflatun-beyazlı formayla ilk maçına çıkan ve 59 dakika sahada kalan Arda Güler karşılaşmada gösterdiği performansla beğeni topladı. Milli futbolcunun mücadelenin ilk yarısında ceza sahası içinden bir şutunu kaleci kurtarırken, bir serbest vuruşu ise direkten dışarı çıktı.

Real Madrid'in bir diğer genç futbolcusu Nico Paz da karşılaşmadaki performansıyla Türk futbolseverlerin dikkatini çekti. Arda Güler'in uygun olduğu pozisyonda pas vermek yerine şut atmayı tercih eden İspanyol futbolcuya Türk futbolseverler sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Gelen tepkilerin ardından Arda Güler de kişisel sosyal medya hesabından Nico Paz ile birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaşarak 'o benim kardeşim, herkes sakin olsun' ifadelerini kullandı.

İşte Arda Güler'in yaptığı o paylaşım:

Arda Güler'den Türkiye'ye mesaj: "Herkes sakin olsun" - Resim : 1