Arda Güler'den Real Madrid fedakarlığı

Fenerbahçe Arda Güler Real Madrid Transfer
Arda Güler'den Real Madrid fedakarlığı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler'in İspanyol deviyle bir an evvel sahaya çıkabilmek için tatilinden fedakarlık yaptığı ortaya çıktı.

Milli futbolcu Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dünya basınının gündeminde kendisine yer edinmişti.

Genç yıldızın kendisi için düzenlenen imza törenindeki heyecanlı tavırları da dikkatlerden kaçmamıştı.

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre; Arda Güler, takıma hızlı adapte olabilmek ve fiziksel açıdan sıkıntı yaşamamak adına tatilini yarıda kesti.

18 yaşındaki oyuncunun tatil yapmak için izinli olmasına rağmen bir an evvel takıma katılmak istediği için kalan izninden fedakarlık yaptığı ve sahaya çıkmak için sabırsızlandığı iddia edildi.

Real Madrid'in yeni sezon hazırlıklarına bugün Madrid'deki Valdebebas tesislerine başlayacak. Eflatun-beyazlıların Dortmund'dan kadrosuna kattığı Jude Bellingham'ın da ilk kez antrenmalarda sahaya çıkacağı belirtiliyor.

İspanyol devinin Karim Benzema ve Marco Asensio'nun takımdan ayrılmasıyla hücum hattındaki seçeneklerinin azaldığı ve bu durumun Arda Güler için bir avantaj olabileceği de ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid Arda Güler Real Madrid Arda Güler Real Madrid Antrenman Arda Güler Real Madrid Transfer