Arda Güler'den antrenmanda şov

Spor haberleri Arda Güler Real Madrid

Sakatlığı geçen ve forma bekleyen Arda Güler, dünkü antrenmanda yine döktürdü.

Ortaları, golleri ve çalımlarıyla herkesi kendisine hayran bırakan yetenekli Arda Güler, antrenmanın yıldızı oldu.

Her şeyiyle tam hazır görünen milli futbolcu Ancelotti'nin gözünün içine bakıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Braga ile oynanacak maçta dakika almak isteyen oyuncu için son kararı İtalyan hoca verecek.

Yarın yapılacak Braga maçının kadrosu bugün açıklanacak. Ayrıca İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti maç öncesi bir de basın toplantısı düzenleyecek. 

BELLINGHAM OYNAMAYABİLİR

Rayo maçında omzundan sakatlık yaşayan ancak oyundan çıkmayan Jude Bellingham'ın Braga maçında dinlendirilmesi planlanıyor. Bu durumda Real'in 4-4-2 diamond taktiğini terk edip geçen sene kullandığı 4-3-3 taktiğine dönmesi bekleniyor.

Böyle bir sistem değişikliği en çok geçen senenin yıldızı Vinicius'un işine yarayacak. 4-4-2'de kanat forvet olduğu için dikey oynama avantajını kaybeden Brezilyalı yıldız 4-3-3'de Braga maçının kahramanı olabilir.

Bellingham'ın oynamaması Arda Güler'e bir şans doğurabilir. Ancak Mundo Deportivo, milli yıldızımıza Braga maçında da şans verilmeyeceğini düşünüyor.

Neredeyse 4 aydır fırsat bekleyen ancak sakatlıklar nedeniyle bu şansı hep kaçıran Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Braga maçı kadrosuna alınması bekleniyor. Ancak Ancelotti'nin Arda'nın forma giymesi için mükemmel senaryoyu beklediği ve bu maçın Braga olmayabileceği vurgulanan haberde Brahim Diaz ve sakatlıktan dönen Ceballos'un önceliği olacağının altı çizildi.

Real Madrid, Braga maçından sonra La Liga'da Santiago Bernabeu'da Valencia'yı ağırlayacak.

 

Kaynak: Haber Global TV