Arda Güler ve Kenan Yıldız'dan sonra şimdi de Berkay Yılmaz... Avrupa'nın devleri peşinde

Milli Takım futbol transfer haberleri
Arda Güler ve Kenan Yıldız'dan sonra şimdi de Berkay Yılmaz... Avrupa'nın devleri peşinde

Freiburg formasını giyen Berkay Yılmaz, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'in gündeminde. Beşiktaş, PSV ve E. Frankfurt da oyuncuyla ilgileniyor.

Milli takımın başarısı, Türk futbolculara olan ilgiyi artırmış gibi görünüyor. Türkiye'nin EURO 2024 vizesini almasının ardından A ve alt milli takım kadrolarında oynayan futbolcular Avrupa'nın önemli kulüplerinin büyüteci altına girdi.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis de 'Türk fırtınası'na kapılanlardan.

Bundesliga ekiplerinden Freiburg'da forma giyen sol bek Berkay Yılmaz'ı gözüne kestiren Betis oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmak istiyor.

Freiburg'un alt takımıyla Almanya 3. liginde harikalar yaratan Berkay'ın sözleşmesi 1,5 yıl sonra bitecek.

U19 Türkiye milli takımının da formasını giyen oyuncu tam anlamıyla bir patlama yaşıyor. Vincenzo Montella tarafından da yakından takip edilen oyuncunun peşinde çok sayıda yetenek avcısı var.

Eintracht Frankfurt, PSV ve Beşiktaş en yakın ilgiyi gösteren takımlar.

2005 sınıfının bir üyesi olan Berkay Yılmaz, 17 yaş altı kategorisinde Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi iki yetenekle birlikte forma giydi.

Milli takımda savunmanın yanı sıra orta sahada da oynayan futbolcu, kulübünde sağ tarafta da görev yapıyor. Freiburg'un ikinci takımına alındıktan sonra oynadığı 4 maçta 2 asist 1 golle oynadı.

Türkiye U19 milli takımının son 5 maçında 90 dakika sahada yer aldı.

YILDIZLARIN ÇIKTIĞI U17 KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VARDI?

Arda Güler, Kenan Yıldız ve Berkay Yılmaz gibi isimleri çıkaran Türkiye'nin U17 kadrosunda dikkat çeken şu isimler de vardı:

Can Uzun, Semih Kılıçsoy, Mert Furkan Bayram, İzzet Erdal, Hasan Berat Kayalı, Ali Turap Bülbül, Furkan Yöntem, Emirhan Kayar.

Kaynak: Haber Global TV