Arda Güler ve Endrick için karar verildi...

Endrick Real Madrid Arda Güler
Arda Güler ve Endrick için karar verildi...

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid önümüzdeki sezon takımın gelecek vaat eden genç oyuncuları Arda Güler ve Endrick için kararını verdi.

Kadrodaki yüksek rekabet nedeniyle yeterince süre almaları beklenmeyen iki oyuncuyu ne yapacaklarını düşünen yetkililer tüm olasılıkları masaya yatırdı.

Şu an kadrosunda Rodrygo, Vinicius ve Brahim gibi hücum oyuncularını barından Ancelotti, Kylian Mbappe'nin de katılması olasılığı halinde bu iki genç oyuncuya süre veremeyeceğini düşünüyor. Joselu'nun kalıcı olarak satın alınma olasılığı da halen masada duruyor.

Pragmatik bir hoca olan ve kritik anlarda kendini kanıtlamış oyunculara güvenmesiyle tanınan İtalyan hocanın genç yıldızları Arda Güler ve Endrick'in kiralanması yönünde karar aldı öğrenildi.

Don Balon'da yer alan habere göre iki oyuncu da rekabetçi liglerdeki daha küçük takımlara kiralanıp üst düzey maçlarda oynatılarak tecrübe kazandırılacak. Böylece iki oyuncunun da gelişimini hızlandırmayı ve onları daha yüksek bir oyun seviyesine hazırlamayı planlayan Carlo Ancelotti, iki oyuncu için de Brahim Diaz taktiğini uygulayacak.