Arda Güler sezon finali yapıyor... 'The Show must go on'

Haber Merkezi
Lamine Yamal Arda Güler EURO 2024 Real Madrid Milli Takım futbol
Arda Güler sezon finali yapıyor... 'The Show must go on'

19 yaşındaki Arda Güler; Lamine Yamal, Zaire-Emery ve Jamal Musiala gibi oyuncularla birlikte EURO 2024'ün gelecek vadeden yıldızları arasında boy gösterecek.

Türkiye turnuvanın favorileri arasında gösterilmese de Arda Güler'in yapabileceklerinin sınırı olmaması bir ülkeyi heyecanlandırıyor. Doğru yerde oynadığı taktirde Milli Takım'a 'level' atlatabilecek kapasiteye sahip futbolcunun ne yapacağı sadece Türkiye ve İspanya'da değil tüm dünyada merakla bekleniyor.

Türkiye, EURO 2024'te Vincenzo Montella'nın liderliğinde Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile beraber F Grubu'nda yer alıyor. İspanyol basınına göre Türkiye gruptan çıkıp son 16'ya kalacak. Bu da Arda Güler için büyük bir fırsat.

Bu sezon Real Madrid'de yalnızca 440 dakika forma giyen genç adam, son maçlarda yaptığı gibi kramponlarıyla mucizeler yaratabilecek bir potansiyele sahip.

La Liga'da 6 şutta 6 gol bulan Arda, yarım kalan şovunu EURO 2024'te devam ettirerek 81 milyona dertlerini unutturabilme fırsatına sahip.

Real Madrid'in seneye de takımda tutmaya karar verdiği Arda Güler, gelişimini sürdürebilirse sezon finalinde reyting rekorarı kırabilir.