Arda Güler İspanya'da manşetlerde: Kararını açıklayacak

Arda Güler FC Barcelona
Arda Güler İspanya'da manşetlerde: Kararını açıklayacak

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in bugün transferle ilgili kararını vermesi bekleniyor. Öte yandan İsmail Kartal ise Arda Güler'i antrenmana davet etti. Arda'nın transfer gündemi bugün İspanya'da manşet oldu...

Deco'nun Türkiye ziyaretinin ardından Barcelona'nın transferde bir adım önde olduğu biliniyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve takımın teknik direktörü İsmail Kartal'a kararını bildirdiği öne sürülen Arda Güler'i isteyen takımlar arasında Barcelona, Real Madrid, PSG ve Benfica gibi takımlar yer alıyor.

Ancak en baştan çıkarıcı teklifi Barcelona'nın yaptığı belirtiliyor. Arda Güler'in 1 yıl daha Süper Lig'de devam etmeye sıcak bakıp bakmadığı konusunda her kafadan başka bir ses çıkıyor, ancak Barcelona'nın teklifini kabul ederse finansal fair play nedeniyle bu sezon Katalan ekibi tarafından La Liga'ya kaydedilme ihtimali yok gibi. Bu nedenle tercih Barcelona olursa Arda Güler'i 1 sene daha Fenerbahçe'de izleyebileceğiz.

Arda Güler İspanya'da manşetlerde: Kararını açıklayacak - Resim : 1

Sport'un haberine göre Arda Güler'e imza attıracak kulüp Fenerbahçe'ye 17,5 milyon euro bonservis, komisyon olarak yaklaşık 10 milyon euro ve yetiştirici kulüp Gençlerbirliği'ne ödenecek parayla yaklaşık 35 milyon euro'ya mal olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler fenerbahçe Arda Güler transferi Barcelona transfer haberleri