Arda Güler genç futbolculara örnek oldu... O da takımdan ayrılmayacağını açıkladı

haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga Atletico Madrid
Arda Güler genç futbolculara örnek oldu... O da takımdan ayrılmayacağını açıkladı

Atletico Madrid'in sezon başında Antwerp'ten büyük umutlarla kadrosuna kattığı fakat fazla forma şansı bulamayan Arthur Vermeeren, Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler'in yaptığı gibi Atletico Madrid'de fırsat bekleyeceğini açıkladı.

Real Madrid'de yeterince süre bulamamasına rağmen ayrılmayı reddeden ve ilk 11 için savaşan Arda Güler diğer gençlere de örnek olmaya başladı.

Arda Güler gibi genç bir yetenek olarak İspanya La Liga'ya gelen Belçikalı Arthur Vermeeren de milli futbolcumuzla aynı kaderi paylaştı.

Atletico Madrid kadrosunda olan Belçikalı genç oyuncu, Diego Simeone'den çok az süre alabildi. Bu yüzden oyuncunun durumu Arda Güler'e benzetiliyor.

Ancak Vermeeren sabırlı olmaya karar verdi ve tıpkı Arda Güler'in yaptığı gibi Atletico Madrid'de fırsat bekleyeceğini açıkladı. Genç olduğunu ve umutsuzluğa kapılmayacağını belirten Belçikalı, "Antwerp'ten Atletico'ya gelmek küçük bir başarı değil. Sabırlı olmam gerektiğini biliyorum. İster bir hafta, ister bir ay, ister daha fazlası olsun bekleyeceğim. Elbette oynamamak iyi değil ama kendimi en iyi şekilde oynamaya hazırlıyorum" diye konuştu.

Atletico Madrid, Vermeeren'i gelecek vadeden bir futbolcu olarak transfer etti ve onu takıma yavaş yavaş adapte etmek istiyor. Simeone, Atletico taraftarlarının acımasız ve sabırsızlığı nedeniyle oyuncunun moralinin bozulmaması için bu yöntemi tercih ediyor.