Jose Sosa'ya Arda Güler tepkisi

Fenerbahçe
Jose Sosa'ya Arda Güler tepkisi

Fenerbahçe - Helsinki maçının son anlarında, Jose Sosa'nın genç yıldız Arda Güler'e frikiği attırmaması taraftarın tepkisini çekti. Sosyal medyada bu konuda birçok paylaşım yapıldı.

UEFA Avrupa Ligi Play Off mücadelesi ilk maçında, Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Helsinki maçında 68. dakikada oyuna giren 16 yaşındaki Arda Güler performansıyla büyük alkış aldı. Maçın son anlarında genç yıldıza frikiği attırmayan Jose Sosa ise sosyal medyayı salladı. Birçok taraftar, Sosa'nın friki genç Arda'ya attırması gerektiği görüşünde birleşerek, tepkilerini dile getirdi. Fenerbahçe taraftarları Arjantinli yıldızla ilgili binlerce paylaşım yaptı.

ARDA GÜLER: ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ O FRİKİKTE TOPUN BAŞINA GEÇMEYİ ÇOK İSTİYORDUM

Maç sonrası galibiyet golünü getiren Muhammed Gümüşkaya ve hocası Vitor Pereira ile kameraların karşısına geçen Arda Güler şu ifadeleri kullandı:

"Hocama şans verdiği için teşekkür ederim. Aileme ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Muhammed abiyi de golünden dolayı kutluyorum. Bizim çok çalışmamız lazım, abilerimizden çok şey öğrenmemiz lazım.

Çocukluğumdan beri o frikikte topun başına geçmeyi çok istiyordum. Geçtim ama bu sefer olmadı, inşallah bir dahaki sefere golümü atacağım."

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Jose Sosa fenerbahçe Helsinki fenerbahçe maçı