Arda Güler de Brahim Diaz da Rodrygo'dan daha iyi

Haber Merkezi
Arda Güler Real Madrid futbol UEFA Süper Kupa
Arda Güler de Brahim Diaz da Rodrygo'dan daha iyi
Fotoğraf: DepoPhotos

Bernabeu Digital'den Alex Alonso, Real Madrid'in Brezilyalı oyuncusu Rodrygo için acımasız bir yazı yazdı.

Real Madrid'de bu sezon en çok tartışılan oyunculardan biri Rodrygo, geçen sene arada bir parlayan ancak istikrarı olmayan Brezilyalı futbolcunun takımdaki geleceği tartışma konusu olmaya devam ediyor.

İspanyol gazeteci Alex Alonso, onunla ilgili çarpıcı bir yazı yazdı.

İşte o yazı:

"Rodrygo benim korumam altındaydı. Her zaman onun gibi oyuncuların nadiren yetiştiğini düşünüyordum. Hatta Vinicius'tan daha özel bir oyuncu olduğu inancındaydım. Ancak hiçbir zaman Vini'nin performansına erişemedi.

Marco Asensio için de böyle düşünmüştüm ama tek numarası uzaktan şut atmaktı. Asensio ile Rodrygo'yu karşılaştırmak biraz saçma. Brezilyalı oyuncu ondan daha iyi ancak bir sonraki aşamaya bir türlü geçemedi.

Sezon öncesi dönem geçmişte kaldı ve her şey fazlasıyla açık. Ancelotti, Süper Kupa maçında Rodrygo'yu oynatmayacak. Brezilyalı futbolcunun önünde Arda Güler olmalı evet ama Brahim Diaz da olmalı. Brahim ve Arda Güler şu anda Rodrygo'dan çok daha iyi. Rodrygo bir tek Endrick'in üstünde, o da yeni bir oyuncu olduğu için. Bunu söylemek de yanlış bir şey yok, Süper Kupa maçında Arda Güler ya da Brahim Diaz oynamalı."