Arda Güler çoktan kararını verdi... Top Florentino Perez'de

HaberGlobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Arda Güler çoktan kararını verdi... Top Florentino Perez'de

Kendisine verilen birkaç dakikada bile harikalar yaratmayı başaran Arda Güler, geleceğinin Madrid dışında olduğuna yönelik iddiaları umursamıyor.

Geçtiğimiz yaz Real Madrid'in imza attırmasıyla bütün gözler Arda Güler'e çevrilmişti.

Genç futbolcuyu duyanlar vardı ama Real Madrid'e imza atması herkeste büyük bir merak uyandırmıştı.

İmza attığında 18 yaşındaydı ve kiralık gönderileceği düşünülüyordu. Ancak Arda Güler, Real Madrid'e imza atarken bunu şart koşmuş, aynı şartı kabul etmeyen Barcelona'ya kapıyı göstermişti.

Tanıtım toplantısında da net olarak bir yere gitmeyeceğini Real Madrid'de forma rekabetine katılacağının altını çizmişti.

Geçtiğimiz ocak ayına kadar sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kaldı. Ancak sonrasında 6 Ocak'taki Arandina maçıyla ilk kez Real Madrid formasını giydi. Hem antrenmanlarda hem de aldığı dakikalarda verimli olsa da Ancelotti'nin rotasyonunun bir parçası olamadı.

Aldığı kısıtlı dakikalarda önce penaltı yaptırdı, sonra gol attı, son olarak da Osasuna maçında orta sahadan çektiği şut direkten döndü.

Hal böyleyken Arda Güler'in önümüzdeki sezon kiralanacağı yönünde çok sayıda söylenti ortalıkta dolaşıyordu. Ancak Arda Güler ilk günden beri net ve bir yere gittiği yok. Real Madrid'de yoluna devam etmeye odaklanmış durumdu. Son karar Real Madrid yönetimi ve Başkan Florentino Perez'de olsa da bu kararlılığın karşısında duracak bir güç yok.