"Arda Güler çok üzüldü, gözleri doldu"

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga Carlo Ancelotti
"Arda Güler çok üzüldü, gözleri doldu"
FOTOĞRAF: Real Madrid Resmi İnternet Sitesi

Real Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Güler, yeniden sakatlanması sonrasında çok bir üzüntü yaşadı ve gözleri doldu.

Real Madrid'de 1,5 aylık sakatlığın ardından tam kadroya alınması beklenirken yeniden sakatlanan Arda Güler kötü haberi alınca çok üzüldü.

Real Madrid taraftarları Arda Güler'i ilk kez sahada görmeye hazırlanıyordu. Öyle ki Las Palmas maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Carlo Ancelotti'nin Arda için övgü dolu sözleriyle beklentiler artmıştı.

MORALLER YERİNDEYKEN ÜZEN HABER GELDİ

Bu sözlerin üzerinden 1 saat geçmeden Real Madrid kulübü resmi web sitesinden Arda Güler'in yeniden sakatlandığını duyurdu. İspanyol basını Milli futbolcunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağını yazdı.

Bu Arda Güler için çok ağır bir darbe oldu. Bir buçuk aydır takımla çalışamayan genç futbolcu yeniden antrenmanlara başlamanın sevincini yaşıyor, takım arkadaşlarıyla şakalaşıyor ve harika goller atıyordu.

Bu pozitif ortamda sol bacağında bir ağrı hissetti. Doktorların yanına gitti. Yapılan testlerle acı haberi duydu. Sol bacağındaki rektus femoris kasında sakatlık tespit edilmişti.

ARDA GÜLER'İN GÖZLERİ DOLDU

Santiago Bernabeu'da ilk maçına çıkmayı çok isteyen Arda Güler'in sakatlık haberini aldığında gösterdiği tepkiyi İspanyol basını yazdı.

Defensa Central, Arda Güler'in kötü haberi aldığında "İnanamıyorum, yine mi" dediğini yazdı. Haberde Arda'nın üzücü haberi vermek için ailesini aradığı ve gözlerinin dolduğu anlatıldı.

PİNTUS'TAN ÖZEL ÇALIŞMA

Kimilerine göre 3 hafta kimilerine göre ise 1 ay daha sahalardan uzak kalacak olan Arda Güler'in yeni sakatlıklar yaşamaması için vücudunun alt kısmını güçlendirmesi gerekecek. Bunun için sağlık ekibinden Pintus özel bir çalışma yapacak.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri