Arda Güler bu iki tarihten birinde sahalara dönüyor... Real Madrid taraftarında büyük heyecan!

Arda Güler Real Madrid
Arda Güler bu iki tarihten birinde sahalara dönüyor... Real Madrid taraftarında büyük heyecan!

Sezon öncesi antrenmanlarında heyecan yaratan Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi netleşti. La Liga yönetiminin belirleyeceği maç gününe göre Milli futbolcu bu iki tarihten birinde kadroda olacak.

Real Madrid'in hazırlık kampı öncesi İspanya'daki antrenmanlarda parmak ısırtan ancak ABD kampında menisküs problemi nedeniyle sakatlanınca hiçbir hazırlık maçında oynayamadan Madrid'e dönüp tedavisine başlanan ve bir süre önce ameliyat olan Arda Güler'in takıma dönüş tarihi belli oldu.

Başkent ekibinin taraftarlarını şimdiden kendisine hayran bırakan Arda Güler 14 Ağustos'ta ameliyat olduğundan beri Valdebabas'ta geri dönüşü için çalışıyor.

Mundo Deportivo'nun haberine göre şu an itibariyle Arda Güler'in eylül ayı sonunda takıma katılması bekleniyor. Milli takım arası nedeniyle daha fazla maçı kaçırmaktan kurtulan milli futbolcu şu ana kadar La Liga'da Real Madrid'in oynadığı 4 maçta forma giyememişti.

ATLETICO MADRID MAÇINDA KADRODA OLMASI BEKLENİYOR

Henüz tarihi açıklanmamasına rağmen 24 ya da 25 Eylül'de oynanması beklenen Atletico Madrid maçının Arda Güler'in dönüş maçı olması bekleniyor. Bu maçta oynatılma olasılığı düşük olsa da kadroya alınma ihtimali yüksek.

Öte yandan Arda Güler ameliyat nedeniyle oluşan boşluğu sadece iyileşmek için harcamıyor. Milli futbolcu bu dönemde İspanyolcasını geliştirirken takım arkadaşları ve teknik ekiple diyalog kurmaya başladı. İspanya'ya uyum sağlamış görünen Arda'nın gelişini en çok şu anda sadece Bellingham'a umut bağlayan Real Madrid taraftarları bekliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Arda Güler Atletico Madrid Real Madrid maçı La Liga İspanya futbol