Antwerp Samatta'nın boşluğunu Vincent Jansen ile doldurdu

Fenerbahçe
Antwerp Samatta'nın boşluğunu Vincent Jansen ile doldurdu

Belçika Jupiler Pro League ekiplerinden Royal Antwerp, Fenerbahçe'den kiraladığı Mbwana Samatta'nın satın alma opsiyonunu kullanmadı ve Tanzanyalı golcüden doğan boşluğu sarı-lacivertlilerin eski golcüsü Vincent Janssen ile doldurdu.

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla birlikte Mbwana Samatta'yı kiralayan Belçika ekibi, Tanzanyalı oyuncunun performansından memnun kalmadı ve satın alma opsiyonunu kullanmadı. Samatta, yeni sezon öncesi Fenerbahçe'ye dönecek.

Sezonu 24 golle tamamlayan eski Fenerbahçeli Michael Frey'in yanına ikinci bir golcü arayışına giren Belçika ekibi, yine eski bir Fenerbahçeli olan Vincent Jansen'i kadrosuna kattığını duyurdu.

28 yaşındaki Hollandalı golcüyle 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıklayan Kırmızı-beyazlı kulüp bonservis bedeli hakkında ise bilgi paylaşmadı.

2017/2018 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Jansen, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle yalnızca 18 maça çıkabilmiş ve 5 gol - 4 asist'lik performans sergilemişti.

Fenerbahçe'ye dönen ve kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Mbwana Samatta'nın takımda kalıp kalmayacağı Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda belli olacak. Samatta, Belçika ekibinde 41 maçta görev yaptı ve 9 gol - 4 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Royal Antwerp Mbwana Samatta Vincent Janssen Michael Frey