Antoine Griezmann'ın üç çocuğu da 8 Nisan'da doğdu

Antoine Griezmann'ın üç çocuğu da 8 Nisan'da doğdu

Barcelona'nın Fransız forveti Antoine Griezmann üçüncü kez baba olurken, çocukların doğum tarihlerinin aynı güne denk gelmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Barcelona'nın Fransız forveti Antoine Griezmann üçüncü çocuğunun doğum tarihiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Eşi Erika Choperena'dan 2016 doğumlu Mia isminde bir kız ve 2019 doğumlu Amaro isminde bir erkek çocuğu bulunan Griezmann'ın bu sabah Alba ismini verdiği bir erkek çocuğu daha oldu.

Fransız futbolcu mutlu haberi Twitter’dan yaptığı "Alba Griezmann, 8 Nisan 2021 saat 10.24" paylaşımıyla duyurdu.

Paylaşımın hemen ardından sosyal medyada Griezmann’ın baba olmasından daha çok dikkat çeken konu çocuklarının doğum tarihi oldu. Çünkü Mia ve Amaro da tıpkı bugün doğan üçüncü çocuk Alba gibi 8 Nisan tarihinde doğmuştu.

30 yaşındaki yıldız futbolcu için "Ne güzel hepsinin doğum gününü ayrı ayrı hatırlamak zorunda kalmayacak", "8 Nisan Dünya Griezmann günü" şeklinde esprili yorumlar yapılırken bu tesadüfün Guinness Dünya Rekorları'na girip giremeyeceği tartışma konusu oldu.

Ancak Griezmann bu konuda rekorun sahibi olmak istiyorsa daha gidecek epey bir yolu var gibi görünüyor. Çünkü Amerikalı 'Cummins' ailesi 1952 ila 1966 yılları arasında '20 Şubat doğumlu' beş çocuk ile bu alanda rekoru elinde bulunduruyor.

Kaynak: Haber Global TV

Antoine Griezmann Barcelona