Tartışmalı maçta kazanan Antalyaspor oldu

Süper Lig
Tartışmalı maçta kazanan Antalyaspor oldu

Antalyaspor ile Rizespor, Süper Lig'in 3. haftasında zorlu maçta  karşı karşıya geldi. Tartışmaların yaşandığı maçı Antalyaspor 3-2 kazandı.

Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor ve Rizespor takımları karşılaştı.

18. dakikada Veysel Sarı, taşıdığı topla sağ kanattan ceza sahasına girer girmez yerden pasını arka direkteki Wright’e aktardı. Bu futbolcu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

54. dakikada Wright penaltı atışını kalecinin sağından gole çevirdi. 2-0

61. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta Djokovic’in yerden sert şutu ağlara gitti. 2-1

77. dakikada atılan uzun pasta topu önünde bulan Dabo’nun ceza sahası dışı sağ çaprazından şutunu kaleci korne

89. dakikada ceza alanı içindeki hava topu mücadelesinde Fredy’in, Eren Karadağ’a faulü sonrası hakem VAR uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi.90+3. dakikada Djokovic penaltıyı gole çevirdi. 2-2

90+4 dakikada köşe vuruşu sırasında Dabo, penaltı noktası üzerinde Wright’e yaptığı faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi.90+4. dakikada Wright, penaltı atışını gole çevirdi. 3-2

Antalyaspor sonunda tartışmaların çıktığı maçta Rizespor'u 3-2 mağlup etti. 

Süper Lig'de 3 hafta sonunda Antalyaspor'un 4, Rizespor'un 1 puanı bulunuyor. 

İki takım arasında oynanan son maçı Rizespor deplasmanda 3-2 kazanmıştı. 

Antalyaspor Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldu. Rizespor ise Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.

5 MADDEDE Antalyaspor Rizespor MAÇI

Çaykur Rizespor ile oynadığı son dört Süper Lig maçının üçünü kaybeden Antalyaspor (1G), aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 14 karşılaşmada almıştı (6G 5B).

Geçen sezon Çaykur Rizespor'un iki Süper Lig maçında da mağlup ettiği iki takımdan biri Antalyaspor'du (Gaziantep FK ile birlikte). Karadeniz ekibi, lig tarihinde rakibini ilk kez üst üste üç kere yenmek için sahaya çıkıyor.

Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçı kazanamayan Antalyaspor (3B 6M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ekim 2019-Ocak 2020 arasında yaşadı (11 maç).

Bülent Uygun göreve geldikten sonra Süper Lig'de çıktığı yedi deplasman maçının dördünü kazanan Çaykur Rizespor (3M), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 36 karşılaşmada alabilmişti (10B 22M).

Evinde oynadığı son 12 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Antalyaspor (7B 4M), tek galibiyetini üç gol atabildiği tek karşılaşmada BB Erzurumspor'u yenerek aldı (3-1).

Kaynak: Haber Global TV

Antalyaspor rizespor Süper Lig Süper Lig maç sonuçları