Antalyaspor Karagümrük Bein Sports 1 canlı maç izle!

Antalyaspor Fatih Karagümrük Süper Lig
Antalyaspor Karagümrük Bein Sports 1 canlı maç izle!

Antalyaspor ile Karagümrük Süper Lig'in 25. haftasında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebiliyor. Antalyaspor Fatih Karagümrük maçını canlı izleyebileceğiniz link haberimizde.

Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor evinde Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor.

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebiliyor.

Antalyaspor Fatih Karagümrük maçını canlı izleyebileceğiniz link haberimizde.

İki takım arasında oynanan son maç 0-0 berabere tamamlanmıştı.

Fatih Karagümrük’ü ağırladığı yedi resmi maçın altısını kazanan Antalyaspor (1B), tek puan kaybını gol atamadığı tek karşılaşmada yaşadı (Ekim 1967'de 0-0).

Süper Lig’de Antalyaspor ile oynadığı ilk maçı kazanan Fatih Karagümrük (Kasım 1983'te 2-1), daha sonraki dört karşılaşmada topladığı puanların tamamını iç saha karşılaşmalarında aldı (2B 2M).

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçının üçünü kazanan Antalyaspor (3B), daha önceki 17 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet alabilmişti (7B 7M).

Süper Lig’de oynadığı son üç deplasman maçını kazanamayan Fatih Karagümrük (1B 2M), en üst lig tarihindeki en farklı mağlubiyetini son dış saha karşılaşmasında Adana Demirspor’dan aldı (0-5).

Son iki Süper Lig maçı golsüz eşitlikle sona eren Antalyaspor, en son Ağustos 2006’da bu şekilde daha uzun bir seri yaşadı (3 maç).

Süper Lig’deki son 11 maçının üçünü kazanan Fatih Karagümrük (2B 6M), bu galibiyetlerin tamamını gol yemediği karşılaşmalarda aldı.

Süper Lig’de İstanbul takımlarıyla oynadığı son 22 maçta bir kez kazanan Antalyaspor (13B 8M), tek galibiyetini Fatih Karagümrük’ü ağırladığı karşılaşmada aldı (Ocak 2021'de 3-1).

Bu sezon Süper Lig’de Antalyaspor’dan (31) daha az net gol pozisyonu yaratan tek takım Yeni Malatyaspor (24). Bu süreçte kalesine Fatih Karagümrük’ten (129) daha fazla isabetli şut gelen iki takım bulunuyor: Altay (133) & Çaykur Rizespor (130).

Bu sezon Süper Lig’de Antalyaspor formasıyla en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan Fredy Ribeiro (5 gol & 2 asist), Fatih Karagümrük karşısında ilk 11 çıktığı tek maçta gol sevinci yaşadı (2020/21).

2021/22 Süper Lig sezonunda en fazla gol atan oyuncu konumundaki Aleksandar Pesic (12 gol), takımının dış sahada attığı son beş golün üçünü kaydeden isim.

ANTALYASPOR KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE

Antalyaspor ile Karagümrük arasında oynanan maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Antalyaspor Karagümrük Bein Sports 1 canlı maç izle! - Resim : 1

 

 

Antalyaspor Karagümrük canlı maç izle canlı maç izle canlı izle justin tv izle selçuk sports hd izle Antalyaspor Karagümrük