Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI İZLE

Süper Lig Adana Demirspor Antalyaspor
Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI İZLE

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Antalyaspor Adana Demirspor maçı canlı izle.

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor evinde Adana Demirspor'u ağırlıyor.

Antalyaspor Adana Demirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Antalyaspor Adana Demirspor maçı saat 20:00'da başladı ve Digitürk platformunda Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İki takım arasında oynanan son maçı Adana Demirspor 2-0 kazanmıştı.

Süper Lig'deki son maçında Antalyaspor, Yeni Malatyaspor'u 1-0'la geçti. Adana Demirspor ise evinde Gaziantep FK'yı 4-0 mağlup etti.

Süper Lig'de 7 hafta sonunda Antalyaspor'un 8, Adana Demirspor'un ise 9 puanı bulunuyor.

Antalyaspor Adana Demirspor maçı bahis oranları kaç?

1: 2.12
0: 2.95
2: 2.50

Deplasmanda oynadığı son 55 Süper Lig maçını kazanamayan Adana Demirspor (13B 42M), ligde devam eden en uzun seriyi yaşıyor. Süper Lig tarihindeki en uzun dış saha galibiyet hasreti ise Orduspor'a ait (Mayıs 1979-Şubat 1985 arasında 57 maç).

Antalyaspor'un Süper Lig'de attığı son iki gole de katkı sağlayan (1 gol & 1 asist) ve bu sezon ilk kez Yeni Malatyaspor maçında fileleri havalandıran Güray Vural, Ekim 2015'teki üç maçlık serisinden bu yana üst üste 2+ karşılaşmada gol sevinci yaşayamıyor.

Adana Demirspor formasıyla çıktığı son üç Süper Lig maçında da gol atan Mario Balotelli (toplam 3 gol), lig kariyerinde en son Kasım-Aralık 2017 arasında dört maçlık bir seri yakaladı (Nice formasıyla 4 maçta 4 gol).

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı beş maçta beş gole doğrudan katkı sağlayan (2 gol & 3 asist) ve son karşılaşmada üçüncü asistini yapan Matias Vargas (vs Gaziantep FK), en üst lig kariyerinde daha fazla gol pasını en son 2018/19 sezonunda verdi (Velez Sarsfield formasıyla 4 asist).

Ersun Yanal, Antalyaspor'un başında yabancı teknik adamların çalıştırdığı takımlara rakip olduğu hiçbir Süper Lig maçını kazanamadı (3B 2M).

canlı izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle bein sports izle bein sports 2 şifresiz izle Digiturk