Anlaşma bugün açıklanabilir, ocak ayında Fenerbahçeli oluyor: Yerine adam bakıyorlar

Haber Merkezi
Cristian Medina Fenerbahçe Boca Juniors transfer haberleri
Anlaşma bugün açıklanabilir, ocak ayında Fenerbahçeli oluyor: Yerine adam bakıyorlar

Fenerbahçe çok uğraşmasına rağmen Cristian Medina'yı UEFA'ya Avrupa kadrosunu vermeden önce transfer edemese de potansiyeli yüksek oyuncudan vazgeçmedi.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre Cristian Medina ocak ayında takımdan ayrılacak.

Fenerbahçe 15 milyon dolarlık bir teklif sunmuştu, Boca Juniors bu teklife henüz yanıt vermedi. Arjantin basınına göre ise öyle ya da böyle Medina ocakta ülkeden ayrılarak Avrupa'nın yolunu tutacak.

İddiaya göre Medina, Kulüp Başkanı Juan Roman Riquelme'den ocakta ayrılışına izin vermesini isteyecek. Riquelme de ocak ayına kadar takımda kalacağı için bu isteğe sıcak baktı. Boca'nın Fenerbahçe'ye bugün yanıt vermesi bekleniyor. Haberlere göre de teklif kabul edilecek.

Hatta Boca Juniors, Medina'nın yerine ocak ayında kimin geleceğini belirlemeye çalışıyor. Öne çıkan isim Brezilya'da oynayan Giuliano Galoppo. Oyuncunun Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Boca, Fenerbahçe'den gelecek parayla bu transferi kapatmayı planlıyor. Oyuncuya Fiorentina da talip, ancak Fenerbahçe'nin önerdiği rakama çıkamadılar.

Kulüpler Dünya Kupası için en iyi kadroyu oluşturmak isteyen Boca, bu yüzden Medina'yı göndermek istemiyordu. Ancak oyuncunun da gitmek istemesi üzerine transfer çalışmalarına başladı.

Galoppo, Sao Paulo'da 58 maça çıkarken 10 gol 4 asistlik bir performans gösterdi. Oyuncunun piyasa değeri Transfermarkt'a göre 6,5 milyon euro.