Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: "Kulübemin yanında hakem görmek istemiyorum"

emre belözoğlu Ankaragücü Süper Lig
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: "Kulübemin yanında hakem görmek istemiyorum"
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu kendisi hakkında planlı bir ön yargı olduğunu ve dördüncü hakemlerin devamlı kendi kulübesinin yanında olmasından dolayı rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan Ankaragücü’nde müsabakanın hazırlıkları devam ediyor. Basın mensuplarına açık olarak devam eden antrenmanda, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hazırlıklara ilişkin basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

"KULÜBEMİN YANINDA HAKEM GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Antalyaspor müsabakasında kulübede oyuncularının yanında olamayacağını dile getiren Belözoğlu, “Küçük yaştan beri bu camianın içindeyim. Çok küçük yaşlardan beri bu camianın içinde olmanın hep sıkıntılarını yaşamış birisi oldum. Şikayetçi değilim. Her nimetin bir kendince külfeti var. Teknik ölçüde olduktan sonra devamlı o özellikle yan hakemlerin, dördüncü hakemlerin benim kulübümün yanında sadece benim kulübemin yanında olmasından dolayı rahatsızlığımı daha önce dile getirmiştim.

"NE YAZIK Kİ ÖN YARGI YA DA TALİMAT VAR"

Burada belli bir ne yazık ki önyargı ya da artık talimat neyse bu var. Bu benim tarafımdan yönetilmesi gereken bir süreç. Ama karşı taraftan bakıldığında da bana bakılan tarafından da bir ne yazık ki biraz önce söylediğimiz gibi bir planlı bir ön yargı olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı da rahatsızım. Rahatsızlığımızı dile getirdik. Hem de elimden geldiğince hakkaniyetli cümleler kurmaya çalışıyorum.

Fakat devamlı benim kulübemin yanında olan dördüncü hakemi görmek istemiyorum. Orada bir adalet temsil kabiliyeti olması gereken bir düzen var. O hakemlerin de bence görevi bu. Son maçta gördüğüm sarı kart birazcık penaltı pozisyonundan vermiş olduğum tepkidendi. Onun dışında genel anlamda dördüncü hakemlerin devamlı benim kulübemin yanında olmasından dolayı rahatsızlığım var” dedi.

Kaynak: İHA