Ankaragücü'nde bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı!

Ankaragücü

Süper Lig ekibi Ankaragücü, yapılan testler sonucu bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Haber Global'e değerlendirmelerde bulundu.

MKE Ankaragücü Kulübü, bir futbolcunun yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ankaragücü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Dün kulübümüz tarafından Beştepe Tesislerimizde tüm futbolcu, teknik ekip ve kulüp personelimize Covid-19 PCR tanı testleri yapıldı. Ne yazık ki bir profesyonel futbolcumuz da Covid-19 PCR testi pozitif tespit edilmiş olup, futbolcumuza ivedilikle ileri tetkikler yapılmıştır. Futbolcumuz hastahaneye yatırılmış olup, tedavisine başlanmıştır. Tedavi sürecinde kulübümüz tarafından futbolcumuzun durumu hakkında tekrar bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

BAŞKAN HABER GLOBAL'E KONUŞTU

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Haber Global'e açıklamalarda bulundu:

 
"Bu futbolcu ile temas eden iki yönetici, aileleri çok tedirgin oldular. Bizler de sıkıntı çektik, test yaptırdık. Futbol temas oyunu. Antrenmanlara bakıyorum. Futbolcular birbirlerine 15-20 metre ara ile pas atıyorlar vs. Bu ortamda çok mümkün görünmüyor. Bizim görüşümüz şu ortamın futbol oynamaya çok uygun olmadığını, ben, hocamız düşünüyoruz. Bakanlığımız kararı verecekler bizler de uyacağız bu karara. Ligler seyircisiz oynansın dendiğinde bir can kaybı vardı, şu anda ciddi miktarda can kaybı var. Binlerce hasta var, binlerce de taşıyıcı var. Bu işin şakası yok."
 
Mert, koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcunun sadece iki kez markete gittiğini söylediğini açıkladı. 

 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber