Angelino, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı

Galatasaray Transfer
Angelino, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı

Galatasaray'ın yeni sol beki Angelino, sarı-kırmızılı takıma gelmeyi çok istediğini, kulüplerin anlaşması için beklediğini söyledi.

Galatasaray'ın Almanya'nın Leipzig takımından kadrosuna kattığı 26 yaşındaki savunma oyuncusu, Avusturya kampında GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Transferinde Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un büyük payı olduğunu aktaran İspanyol futbolcu, "Kulüpler arasında anlaşmanın sağlaması uzun sürdü. Ben zaten baştan itibaren istekliydim. Erden beye ve kulübe çok teşekkür ediyorum. Erden Bey bu işin bir an önce hallolması için çok mücadele etti. Sahada onları en iyi şekilde temsil ederek karşılığını vereceğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'ı seçmesinde ailesinin de etkili olduğuna değinerek, "Oynamayı ve oynayabildiğim yerlerde olmayı seviyorum. Oynadığım her yer benim için farkı bir deneyimdi. Ailem için de burasının iyi olacağını düşünüyorum. Bu harika taraftarın önünde oynayacağım için çok mutluyum. Onlara da şimdiden çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Angelino Galatasaray transfer haberleri