Ancelotti'den görülmemiş mazeret: Arda Güler'e süre vermedim çünkü...

Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid
Ancelotti'den görülmemiş mazeret: Arda Güler'e süre vermedim çünkü...
Fotoğraf: Depo Photos

Real Madrid'in Celta Vigo'yu kazara 2-1 yendiği maçta Arda Güler hiç süre almadı. Basın toplantısında Ancelotti nedenini açıkladı.

Carlo Ancelotti, 2-1 kazanılan Celta Vigo maçının ardından basın toplantısında kendisine "Arda Güler'e neden süre vermediniz?" sorusunun geleceğini biliyordu. Mazeretini de önceden hazırlamıştı.

Balaidos'taki maçta son saniyede az daha golü yemekten şansa kurtulan Real Madrid'de Ancelotti'nin sinirli olduğu ve maç bitiminde soluğu hakemin yanında aldığı görüldü.

Maç bitimindeki basın toplantısında yaptığı açıklamada "Rekabetçi ve zorlu bir maçtı. Sahip olduğumuz değer sonuna kadar iyi mücadele etmemizdi. Daha iyi oynayabilirdik ama takım kararlıydı. Başlangıçta denge eksikliğimiz vardı ve sonrasında gol yedik. Daha dikkatli olmalıyız" dedi.

İtalyan teknik adam, Arda Güler'i neden oynatmadığı sorusuna ise "Milli takımında çok süre almasından kaynaklanıyor, bugün Ceballos'a forma vermeyi tercih ettim" yanıtını verdi.

Arda Güler için bu mazereti kullanan Ancelotti, maça 2 gün kala dönebilen ve milli takımının maçlarında forma giyen Valverde'yi neden oynattı o zaman sorusunun cevabı ise gizemini koruyor.