Ancelotti'den 'casus' endişesi olan Nuri Şahin'e gönderme: Hiçbir sır yok, zaten her şeyi biliyoruz

Real Madrid Carlo Ancelotti Nuri Şahin UEFA Şampiyonlar Ligi
Ancelotti'den 'casus' endişesi olan Nuri Şahin'e gönderme: Hiçbir sır yok, zaten her şeyi biliyoruz
FOTOĞRAF: Reuters

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile yapacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Borussia Dortmund maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Dortmund'un yeni bir teknik direktörle ve yeni oyuncularla oynadığına dikkat çeken Ancelotti, "Yoğun futbol oynamaya devam ediyorlar, iyi oynuyorlar. Zorlu bir rakipler, yakın zamanda Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaştık" diye konuştu.

Nuri Şahin'in casus endişesi nedeniyle Santiago Bernabeu'da antrenman yapmama kararını da değerlendiren İtalyan teknik adam, "Futbol değişti. Maçları izleyebiliyoruz ve rakip hakkında her şeyi zaten biliyoruz. Hiçbir sır yok, oynadığımız her takımla ilgili bilgi sahibiyim" dedi.

Real Madrid'in yüzde 100 hazır olmadığının altını çizen Ancelotti, "İyi sonuçlar aldık ama hücum ve savunma oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Bunu yavaş yavaş başaracağız" şeklinde konuştu.

Takımın savunma anlamında yeterince sağlam olmadığını belirten Ancelotti, Jude Bellingham'ın bu sezon gol atamamasıyla ilgili olarak ise, "Sahada çok çalışıyor, yarışıyor, mücadele ediyor ve fedakarlık yapıyor. Geçen seneki gibi gol atamadı. Yaptığı iş geçen sene attığı gollerden daha önemli" diye konuştu.