Ancelotti'den Arda Güler'e: "Unutmadım, sana Santiago Bernabeu'da bir maç borçluyum"

HaberGlobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
Ancelotti'den Arda Güler'e: "Unutmadım, sana Santiago Bernabeu'da bir maç borçluyum"

Arda Güler nihayet La Liga'da forma giyerken ilerleyen haftalarda da forma giyip giyemeyeceği merak ediliyor.

Las Palmas karşısında geriden gelip kazanan Real Madrid'de Arda Güler de İspanya La Liga'daki ilk maçına çıktı.

Maçtan sonraki günlerde Carlo Ancelotti, Arda Güler'le bir görüşme gerçekleştirdi.

Aldığı dakikalardan dolayı mutlu olan Arda Güler'in Valdebebas'taki görüşmesinde Ancelotti, milli futbolcumuza Santiago Bernabeu'da da forma verme sözünü unutmadığını dile getirdi.

Real Madrid çalıştırıcısı, Arda Güler'e olan güvenini göstermek için "Unutmadım, sana Bernabeu'da bir maç borçluyum" dedi.

Arda'nın Real Madrid'de henüz gerçekleştiremediği iki hayalinden biri Santiago Bernabeu'da forma giymek. Diğeri ise Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid formasıyla maça çıkmak.

Real Madrid 1 Şubat'ta Getafe ile derbi maçta deplasmanda karşılaşacak. Santiago Bernabeu'daki sıradaki maçı ise 4 Şubat'ta Atletico Madrid maçı olacak.

Arda Güler, Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid'e karşı uzatmalarda oyuna girmişti. Kral Kupası'ndaki Atletico maçında ise dakika alamamıştı. Eğer, Atletico Maçında yine forma giyemezse sonraki maç zirveyi ilgilendiren Real Madrid - Girona maçı olacak. Bu iki maçtan birinden forma giyerse Arda Güler'in Santiago Bernabeu hayali de gerçekleşmiş olacak. Girona'dan sonra Leipzig'le deplasmanda oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında da süre alırsa Arda Güler, Real Madrid'deki ilk hedeflerinin tamamını gerçekleştirmiş olacak.