Ancelotti'den Alaves maçı öncesi sürpriz Arda Güler kararı

HABER MERKEZİ
Real Madrid Arda Güler İspanya La Liga
Ancelotti'den Alaves maçı öncesi sürpriz Arda Güler kararı
FOTOĞRAF: AA

La Liga'nın 36. haftasında sahasında Deportivo Alaves ile karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti kadroda değişikliğe gidecek.

İspanya La Liga haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, ligin 36. haftasında sahasında Deportivo Alaves ile karşı karşıya gelecek.

Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 22.30'da başlayacak ve S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Teknik direktör Carlo Ancelotti, La Liga'da oynanan son 2 karşılaşmada Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçlarını da düşünerek büyük bir rotasyona gitmişti.

Bayern Münih'i eleyerek Devler Ligi'nde finale yükselmeye hak kazanan Madrid ekibinde Ancelotti, Alaves karşısında ideal 11'ini sahaya sürme kararı aldı.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; İtalyan teknik adamın 1 Haziran'da Borussia Dortmund ile yapacakları final maçına kadar olan dönemde takımın as oyuncularının maç ritmini kaybetmesini istemediği ve bu yüzden Alaves maçına ideal 11'le çıkma kararı aldığı ifade edildi.

Ligde oynanan son 3 maçta ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcu Arda Güler'in Alaves karşılaşmasına yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

Carlo Ancelotti'nin Deportivo Alaves karşısında şu ilk 11'le sahaya çıkacağı ifade edildi:

Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Mendy, Camavinga, Kroos, Valverde, Bellingham, Rodrygo, Vinicius