Ancelotti rotasyona gidiyor, Arda Güler yine yedek

Arda Güler Carlo Ancelotti İspanya La Liga Real Madrid
Ancelotti rotasyona gidiyor, Arda Güler yine yedek

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atletico Madrid mağlubiyeti sonrası ligde Almeira ile oynayacakları maçta büyük bir rotasyon yapacak.

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, La Liga'da karşılaşacakları Almeira maçı için rotasyon kararı aldı.

Uzun süredir oynayan ve artık yıpranmaya başladıkları gözlemlenen oyuncuları dinlendirmeye karar veren Ancelotti, Almeira maçını bunun için bir fırsat olarak görüyor.

İspanya Süper Kupası'nı getiren aynı kadronun Kral Kupası'nda Atletico karşısında yenik düşmesi üzerine böyle bir karar alan tecrübeli hoca, oyuncuların yorgunluğunun farkında.

Maç eksiğiyle ligde Girona'nın ardından ikinci sırada bulunan Real Madrid, Bernabeu'da oynayacağı Almeria maçında büyük ihtimalle Vinicius ve Bellingham'ı yedek kulübesine oturtacak. Mendy, Nacho ve Rudger'den birinin de dinlendirilmesi bekleniyor.

Atletico maçında yedek bekleyen Toni Kroos ve Tchouameni'nin ilk 11'e dönmesi bekleniyor.

Arda Güler'in ise rotasyona rağmen ilk 11'de oynaması beklenmiyor. Maç eksiği olan milli oyuncumuzun ikinci yarıda süre alması söz konusu.