Ancelotti resmen duyurdu: Arda Güler oynamayacak

Arda Güler Carlo Ancelotti Real Madrid FC Barcelona
Ancelotti resmen duyurdu: Arda Güler oynamayacak

ABD'de hazırlık kampını sürdüren Real Madrid'de Milan ve Manchester United maçlarını sakatlığı nedeniyle kaçıran Arda Güler, El Clasico'da Barcelona'ya karşı da forma giymeyecek.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona ile oynanacak El Clasico öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

HABER: MEHMET EFENDİ / HABER GLOBAL

Soruları yanıtlayan Ancelotti, Barcelona karşısında tek eksiğin Arda Güler olduğunu açıkladı.

Arda Güler'in müsabakada forma giymeyeceğini belirten Ancelotti "Bugün, dünden biraz daha fazla antrenman yapacak. Bu sabah antrenmanda iyiydi. Ancak Barcelona maçı için hazır değil, takımın gerisi ise hazır" ifadelerini kullandı.

Ancelotti, "Benzema'sız bir Real Madrid'i nasıl görüyorsunuz?" sorusuna ise "Benzema ile harika anılarımız var. Ona her zaman teşekkür edeceğim çünkü bana bir Şampiyonlar Ligi daha kazandırdı. Ancak kulüp olarak yolumuza devam ediyoruz. Cristiano, Casemiro olmadan da devam ettik. Her zaman ileriye bakıyoruz. Real Madrid'in tüm dünyada sevilmesinin nedeni bu" diye konuştu.

Suudi Arabistan'daki transfer çılgınlığına da değinen Ancelotti "Futbol küreselleşiyor, çok para yatırdılar. Arap liginin yanı sıra MLS de Messi ile gelişecek. Kolektif düzeyde Avrupa futbolu daha etkili ve rekabetçi ama gelecekte her şeyin eşitlenebileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Benzema'nın yerine Joselu dışında forvet alınmamasıyla ilgili soruya ise "Transferi tamamladık. Yeniler de çok iyi. Brahim ve Joselu katkıda bulunabileceklerini gösterdiler. Takımın gol şansı bulmak için birçok silahı var" dedi.

Ancelotti, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir Şampiyonlar Ligi finali oynanabileceğini de sözlerine ekledi.

Mbappe sorusuna ise "Bu soruya cevap vermiyorum" şeklinde karşılık verdi. 

Kaynak: Haber Global TV

Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid El Clasico Real Madrid Barcelona hazırlık maçı futbol ispanyol futbolu