Ancelotti noktayı koydu: Kimin oynayacağını açıkladı

Haber Merkezi
Real Madrid Carlo Ancelotti UEFA Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund
Ancelotti noktayı koydu: Kimin oynayacağını açıkladı

Şampiyonlar Ligi finalinde Dortmund'la karşılaşacak Real Madrid'de kaç gündür tartışılan konuya Carlo Ancelotti son noktayı koydu.

Cumartesi günü TSİ 22:00'da Londra'daki Wembley Stadyumu'nda oynanacak Borussia Dortmund - Real Madrid maçı öncesi düzenlene basın toplantısında konuşan Carlo Ancelotti çok çarpıcı ifadeler kullandı.

İtalyan hoca, "Maça hazırlanmak için gerekli zamanımız oldu. Takım odaklanmış ve konsantre olmuş durumda. Soyunmada odasında gerekli özgüven var. Rakibe saygı duyuyoruz. Umarım her şey yolunda gider" temennisinde bulundu.

İlk kez Şampiyonlar Ligi finali oynamayacağını hatırlatan Ancelotti, "Bu tür maçların hazırlık aşamasına aşinayım. Oyun kaygısı daha sonra mutlaka gelecektir ancak kendime güveniyorum. Sporcularımın her şeyini vereceğini biliyorum." dedi.

Günlerdir İspanyol basınında tartışma konusu olan kalede kimin oynayacağı sorusunu da yanıtlayan İtalyan Teknik Direktör, "Lunin, seyahat etmesine ve antrenman yapmasına izin vermeyen bir gribe yakalandı. Yarın yanımıza gelecek ve yedek kulübesinde oturacak. Courtois" oynayacak diyerek tartışmalara son noktayı koydu.