Ancelotti kararını verdi, Real Betis maçında başrol Arda Güler'in

Arda Güler Real Madrid
Ancelotti kararını verdi, Real Betis maçında başrol Arda Güler'in

Carlo Ancelotti son basın toplantısında takımın durumuyla ilgili tespitlerde bulurken Real Madrid'de sorunun toplu savunma yapılmamasından kaynaklandığını söyledi.

İtalyan teknik adam takımda değişiklik yapacağının sinyalini verirken Bernabeu'daki taraftarların artık oynaması için sabırsızlandığı ismin devreye gireceğinin de işaretini verdi.

İspanyol basını "Arda Güler'in zamanı" başlıklarıyla duyurduğu haberde milli futbolcumuzun Real Betis karşısında ilk 11'de sakat olan Bellingham'ın yerini alacağını yazdı.

Geçen sezon kısıtlı süreler aldığı 10 maçta 6 gol atan Arda Güler'i oyunu çözecek isim olarak belirleyen Ancelotti, etkisiz kalan forvetlerinin arkasında Arda Güler'i 4. güç olarak kullanacak.

Las Palmas maçında aldığı 26 dakikada maçı çeviren takımına en azından 1 puan getiren penaltıyı kazandıran Arda Güler orta sahada hücum varyasyonu üretebilen en aktif isim olmuştu.

Arda Güler, Betis karşısında ise yine hücuma yakın olacak ama daha geride pozisyon alıp oyunu yöneterek hücum aksiyonlarına karar veren isim olacak.