Ancelotti, Bellingham'ın yokluğunda kimin oynayacağını açıkladı: 3 ihtimal var

Real Madrid Carlo Ancelotti İspanya La Liga
Ancelotti, Bellingham'ın yokluğunda kimin oynayacağını açıkladı: 3 ihtimal var
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, cezalı Jude Bellingham'ın yerine kimin oynayacağı sorusuna yanıt verdi.

İspanya La Liga'da pazar günü Las Palmas ile karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti maç öncesi basın toplantısında konuştu.

Bizi karmaşık olabilecek bir maç bekliyor diyen Ancelotti, "Elimizden gelenin en iyisini yapmanın yollarını arayacağız. Las Palmas çok iyi futbol oynuyor, iyi savunma yapıyor, zor maç olacak. En iyi seviyemizde oynamak ve geride daha sağlam olma motivasyonuna sahibiz. Bu hafta bizim için iyi geçti, dinlendik. Takım iyi, uzun sakatlıklar dışında herkes hazır. Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

İtalyan hoca cezalı olan Jude Bellignham'ın yerine kimin oynayacağı sorusuna ise "Brahim olabilir, Joselu'yu da hesaba katıyoruz, başka bir seçenek de olabilir. Önemli oyuncuların eksikliğini telafi etmeyi daha önce başardık, Las Palmas maçında da aynısını yapacağız" diye konuştu.

Topla antrenman yapmaya başlayan Militao ve Courtois'ya da değinen İtalyan hoca, "Hızla iyileşiyorlar, bu sezon oynama ihtimalleri var. Sağlık personeli onları zorlamak istemiyor" şeklinde konuştu.