Ancelotti Bellingham'ın yerine iki oyuncu seçti, biri oynayacak!

Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid Jude Bellingham İspanya La Liga
Ancelotti Bellingham'ın yerine iki oyuncu seçti, biri oynayacak!

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Jude Bellingham'ın yokluğunda Real Sociedad maçında bu bölgede oynatmayı düşündüğü 2 oyuncuyu belirledi. Ancak yalnızca 1'ini oynatacak, kararını henüz vermedi.

Carlo Ancelotti, Jude Bellingham iyileşince takımı revize ederek bazı maçlarda geçen seneki sistemi uygulaması bekleniyor. Rodrygo'yu kesip Bellingham'ı forvet arkasına çekerek sonuca ulaşmaya çalışacak olan Ancelotti'nin tek bir sorunu var, o da Bellingham'ın sakat olması.

Onun yokluğunda bu bölgede kimin oynayacağı ise bir muammaydı. Çeşitli denemeler yapan Ancelotti şu ana kadar istediği sonucu alamadı. İtalyan'ın kafasında şu anda 2 isim var. Brahim Diaz ve Arda Güler. İkisi de çok iyi durumdalar ve ilk 11'de oynamayı dört gözle bekliyorlar. Ancak Ancelotti'nin aralarından birini seçmesi gerekecek.

Hücumda da rotasyona gidip Rodrygo'nun yerine Brahim'i, Bellingham'ın yerine de Arda Güler'i tercih etmesi olasılığı da var, ancak Rodrygo formda ve takım oynamadığı için mutsuz olacak bir oyuncu daha istemiyor.

Ancelotti'nin muhtemelen bu iki oyuncuya da 45'er dakika şans vermesi bekleniyor.