Ancelotti Atletico'ya karşı oynayan sadece 2 futbolcuyu çalıştırdı... Biri Arda Güler

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti

İspanya Süper Kupa finalinde Barcelona ile kupayı müzesine götürmek için mücadele edecek Real Madrid dev maçın hazırlıklarını sürdürdü. Madrid ekibinde teknik direktör Carlo Ancelotti, Atletico Madrid karşısında forma giyen kadrodan sadece 2 isimden ekstra çalışma yapmasını istedi.

Real Madrid, İspanya Süper Kupası yarı finalinde Atletico Madrid'i uzatmaya giden maçta mağlup ederek finale yükseldikten sonra bugün kaldığı yerden antrenmanlara devam etti.

Uzatmaya giden maç nedeniyle İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, ilk 11'dekileri ve yorgun oyuncuların güçlerini toplamaya odaklandı.

Sahada ise sadece 9 futbolcuyla birlikte çalıştı. Uzatma nedeniyle birçok oyuncu yorgun olunca Ancelotti de oyuncularını ağırlık olarak dinlendirdi.

Spor salonunda güç çalışmasıyla başlayan ve yeşil sahada devam eden öğlenden sonraki seansta sahadaki 9 oyuncunun çoğunluğunu maçta hiç süre almayan oyuncular oluşturdu.

Andriy Lunin, Fran Gonzalez, Vinicius Tobias, Alvaro Carrillo, Mario Marin, Nico Paz ve Fran Garcia'nın yanı sıra Atletico maçında süre alan 2 oyuncu daha Ancelotti tarafından sahada çalıştırıldı.

Bu isimler Arda Güler ile Joselu'ydu. Öte yandan maça ikinci yarıda giren oyunculardan Toni Kroos, Eduardo Camavinga, Brahim Diaz Ve Ceballos güç toplama seansının ardından fizyoterapi çalışması yaptı.

Ancelotti Atletico'ya karşı oynayan sadece 2 futbolcuyu çalıştırdı... Biri Arda Güler - Resim : 1