Ancelotti, Arda'yı yanına çağırdı ve Atletico maçı için net konuştu: İşler çirkinleşirse...

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti Atletico Madrid İspanya
Ancelotti, Arda'yı yanına çağırdı ve Atletico maçı için net konuştu: İşler çirkinleşirse...
FOTOĞRAF: Real Madrid Resmi X Hesabı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Madrid ekibinin İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madrid ile yapacağı derbi maçı öncesinde yapılan antrenmanın ardından milli futbolcu Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

İspanya Kral Kupası son 16 turu dev bir maça ev sahipliği yapacak. Civitas Metropolitano Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada ezeli rakipler Atletico Madrid ile Real Madrid çeyrek finale yükselebilmek için mücadele edecek.

Cuadra Fernandez'in düdük çalacağı karşılaşma TSİ 23.30'da başlayacak ve Tivibu Spor 1 ekranlarından da naklen yayınlanacak.

Bu önemli derbi müsabakası öncesinde teknik direktör Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

İtalyan teknik adamın bu maçta rotasyon yapmak istediği ve Arda Güler'in sıkı çalışmasını ödüllendirmek adına 18 yaşındaki oyuncuya forma şansı vermeyi düşündüğü ifade edildi.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan bilgiye göre; Carlo Ancelotti, antrenmanın ardından Arda Güler'i yanına çağırarak kendisine büyük maçlarda forma şansı vermek istediğini söyledi.

İtalyan çalıştırıcının Arda Güler'e kendisini sakatlıktan korumak istediğini vurgulayarak, "Seni bu karşılaşmada oynatmak istiyorum. Eğer sahada düzgün bir oyun oynanır ve işler çirkinleşmezse süre alacaksın. Hazırlan çünkü seni sahada görmek istiyorum" dediği belirtildi.

Haberde Atletico Madrid taraftarının İspanya Süper Kupa'daki mağlubiyetin ardından rövanş fırsatı için bu maçı beklediği ve stadyumda oldukça baskılı bir atmosfer olmasının beklendiği bildirildi.

Arda Güler'in yavaş yavaş ritim kazanması, kendine güven duyması gerektiği ve sakatlanmadığı takdirde takım için sezon içerisinde oldukça önemli bir role sahip olmasının beklendiği yorumu da yapıldı.