Ancelotti Arda Güler'le herkesi terse yatırdı, Modric gündeme bile gelmemiş!

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler
Ancelotti Arda Güler'le herkesi terse yatırdı, Modric gündeme bile gelmemiş!
Reuters

Valladolid maçı öncesinde  Real Madrid'deki en büyük soru Bellingham'ın yerine kimin geçeceğiydi. Her yerde  görünen isim Luka Modric'ti, ancak Hırvat futbolcu hesapta hiç yoktu.

Herkes Luka Modric'i beklerken Carlo Ancelotti, Valladolid maçında sahaya Arda Güler'i sürdü.

Carlo Ancelotti'nin maçtan sonra açıkladığı  gibi  Hırvat oyuncu Modric zaten planlarının bir parçası değildi. Ancelotti toplantı odasında "Kafamdaki şüphe Arda Güler ile Brahim arasındaydı" diyerek noktayı koydu.

Ancelotti, Arda Güler'le ilgili olarak şunları söyledi: "Bu maç onun ilerleyişinin bir parçası oldu. Hem kendisinin hem de Endrick'in takıma yavaş yavaş uyum sağlamaları ve sürekli gelişmelerini sağlamamız gerekiyor. Real Madrid seviyesinde olmaları için her gün ve her maç iyi bir fırsat olabilir." 

Carletto aynı şekilde Güler hakkındaki iddiasını şöyle haklı çıkardı : "Orta saha, sağ kanat olarak oynayabilir... Benim şüphem Brahim ile onunla arasındaydı. Ev sahibi olduğumuz için bu dakikaları değerlendirebileceğimi düşündüm ve o da iyi oynadı."

Öte yandan Carlo Ancelotti, ilk maçında golle buluşan Endrick için ise "Çok büyük bir potansiyeli var. Golde tüm niteliklerini gösterdi. Dar alanda çok tehlikeli bir oyuncu" diye konuştu.