Anadolu Efes, Manisa BŞB karşısında zorlanmadı

Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes Fenerbahçe Beko
Anadolu Efes, Manisa BŞB karşısında zorlanmadı
FOTOĞRAF: AA

Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Anadolu Efes evinde karşılaştığı Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 99-79 yenerek ligde üst üste 4. galibiyetini aldı.

Basketbol Süper Ligi'nde 9. haftanın kapanış mücadelesinde Anadolu Efes ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Anadolu Efes rakibini 99-79 mağlup etti.
7 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Lacivert-beyazlılarda Rodrigue Beaubois 13 sayı, Erkan Yılmaz 12 sayı ve Erten Gazi 12 sayılık oyunlarıyla galibiyette önemli rol oynadılar.

Manisa ekibinde ise Paco Cruz 15 sayı ve Trevon Duval de 15 sayılık performans ortaya koysalar da kazanmak için yeterli olmadı.

Ligde üst üste 4 galibiyetini elde eden Anadolu Efes lider Fenerbahçe Beko'yu takibini sürdürdü, peş peşe 4. kez sahadan yenik ayrılan Manisa ekibi ise 10. basamakta haftayı tamamladı.

Anadolu Efes ligin 10. haftasında deplasmanda İzmir ekibi Aliağa Petkimspor ile mücadele edecek, Manisa Büyükşehir Belediyespor ise evinde Türk Telekom'u ağırlayacak.

 

"OYUNCULARIMIZ REAKSİYON VERDİLER"

Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ağırladığı maçtan 99-79'luk galibiyetle ayrılan Anadolu Efes'te başantrenör Erdem Can maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can mücadelenin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Partizan maçından sonra yaşadığımız sakatlıkların getirdiği durumla psikolojik olarak bu maça sert ve konsantre başlamamız gerektiğini biliyorduk. Manisa Büyükşehir Belediye Spor hem Avrupa'da hem Türkiye'de iyi oynayan bir takım. Oyuncularımız reaksiyon verdiler, beraber oynamanın getirdiği enerjiyi ortaya koydular. Onun için mutluyuz."

Kaynak: Haber Global TV