Altay'ın 42 yaşındaki rekortmen kaptanı performansıyla göz dolduruyor

Altay
Altay'ın 42 yaşındaki rekortmen kaptanı performansıyla göz dolduruyor
FOTOĞRAF: DHA

Türk futbolunun köklü ekiplerinden Altay'ın 42 yaşındaki kaptanı İbrahim Öztürk, Tuzlaspor karşılaşmasında attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu.

TFF 1. Lig'in 2. haftasında evinde Tuzlaspor'u 1-0 yenerek 3 puana ulaşan Altay'da 42 yaşındaki kaptan İbrahim Öztürk, attığı golle takımına 3 puan kazandırıp alkış topladı.

Geçen haftaki Şanlıurfaspor deplasmanında bireysel hata yapması nedeniyle eleştirilen tecrübeli defans oyuncusu, Tuzlaspor karşısında hem savunmada hem de hücumda tam not aldı.

Tam bir lider gibi sahada mücadele eden usta krampon, 74'üncü dakikada attığı golle siyah-beyazlı ekibe hayat verdi. İlk puanlarını alan Altay, deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçı öncesi büyük moral buldu.

REKORTMEN SAVUNMACI

İbrahim, Süper Lig ve 1'inci Lig'de gol atan en yaşlı oyuncu konumunda. Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü, geçen hafta Şanlıurfa deplasmanında haksız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Bu hafta taraftarımızın önündeki ilk maçımızda Tuzlaspor'u yenmek istiyorduk. İhtiyacımız olan bir galibiyetti. İyi mücadele ve özverili oyunlarından dolayı oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Altay'da antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle son anda kadrodan çıkarılan Portekizli usta golcü Marco Paixao'nun durumunun ciddi olmadığını belirten Üzümcü, yıldız futbolcunun Kocaelispor maçına yetişmesini beklediklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Altay Spor Toto 1. Lig Altay haberleri TFF 1. Lig Tuzlaspor Marco Paixao