Altay: "Şanlı Samsunspor taraftarı.."

Altay samsun
Altay: "Şanlı Samsunspor taraftarı.."

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, deplasmandaki Denizlispor maçının ardından Keçiörengücü karşılaşmasına da taraftarlarının alınmayacak olmasına tepki gösterirken; Samsunspor'a ve taraftarlarına teşekkür etti.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, fair play çerçevesinde misafir takımların taraftarlarının yıllardır en güzel şekilde ağırlandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ancak tam olarak detaylarını bilemediğimiz şekilde, Denizlispor ve Keçiörengücü müsabakaları için emniyet kurumlarına müracaat edilerek İl Spor Güvenlik Kurulu kararı çıkarılmak suretiyle korkakça haksız rekabet yaratılmaya çalışıldığını görmekteyiz. Altay Spor Kulübü 'her alanda' kurulduğu günden bugüne kadar 'korkmadan ve mertçe' mücadele etmiştir. Sahada sonuç ne olursa olsun bir yerlere şirin gözükmek ya da skor alabilmek için itibarını düşürecek basit organizasyonların peşinde küçülmemiştir. Bundan sonra kulübümüze ve taraftarlarına dost elini açanlarla ebediyen dost kalacağımızı ve aynı şekilde dostça misafir edeceğimizi, farklı oyunlarla haksızlığa uğratmaya çalışanlara ise 'yasal çerçevede kalmak koşulu' ile misliyle karşılık vereceğimizi belirtiriz.

Bu vesile ile 14.01.2023 tarihinde Kulübümüzü ve taraftarlarımızı en iyi şekilde misafir eden Samsunspor Kulübü ve Şanlı Samsunspor taraftarına teşekkürlerimizi sunarız."

Kaynak: Haber Global TV

Spor Toto 1. Lig Altay Samsunspor