Altay Bayındır’ı bekleyen büyük tehlike

Altay Bayındır’ı bekleyen büyük tehlike

Konyaspor karşısında sadece 3 puan değil, aynı zamanda 3 kritik oyuncusunu da kaybeden Fenerbahçe’ye kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Sarı-lacivertli kulüp, maçta sakatlanan Altay Bayındır, Luiz Gustavo ve Enner Valencia’nın durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Medicana International İstanbul Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Doğan, bu futbolcuların sakatlıklarının ciddi olduğunu hatta milli kaleci Altay Bayındır’ı zorlu bir sürecin beklediğini söyledi.

Haber Global’e açıklamada bulunan Doğan, Altay’ın sakatlığının aynısını efsane futbolcu Rıdvan Dilmen’in yaşadığını hatırlatarak, “Omuz köprücük kemiği çıkığı. Rıdvan Dilmen’in futbol hayatını bitiren de bu yaralanmaydı. Altay’ın da sakatlığı aynı. Rıdvan aynı yaralanmadan 5-6 ameliyat olmuştu. Kaleci için çok zor bir yaralanma. Tabii o zamanın teknolojisiyle şimdi bir değil. Bir kaleci için talihsiz bir durum. Altay’ın tedavisinin çok çok iyi yapılması ve tam iyileşme olmadan sahalara dönmemesi gerekir. Aksi durumda kötü sonuçlar doğurur.” ifadelerini kullandı.

Gustavo ve Valencia’nın da en az iki hafta antrenman yapamayacağını öngören Doğan, bu futbolcuların 3 hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisine yetişip yetişemeyeceğiyle ilgili, “Yetişmeleri çok zor. Zaten en az 2 hafta takımla çalışamazlar. Gustavo’nun yine bir ihtimali var ama Valencia kesin olarak oynamaz.” dedi.

 

Kaynak: Web Özel