Adana Demirspor İzmir'den 3 puanla döndü

Altay Adana Demirspor Süper Lig
Adana Demirspor İzmir'den 3 puanla döndü

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Altay, sahasında Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu.

Süper Lig'in 13. haftasında Altay ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. 

Maçı deplasman ekibi Adana Demirspor 3-1 kazandı. 

19. dakikada sol kanattan gelişen Adana Demirspor atağında topu kapan Vargas, Assombalonga ile paslaşmasının ardından ceza sahasına girerek topu penaltı noktasına çevirdi. Topu önünde bulan Yunus Akgün, düz bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 0-1

48. dakikada orta alandan gelişen Altay atağında Poko’nun uzun pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Kappel, şutunu attı ancak meşin yuvarlak kaleci Muric’ten döndü. Pozisyonun devamında topu önünde bulan Rayan, şutunda golü buldu. 1-1

55. dakikada sağ kanattan Vargas ile köşe vuruşu kullanan Adana Demirspor’da ceza sahası içinde karambolde kalan topa vuran Assombalonga meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-2

60. dakikada kontra atağa çıkan Adana Demirspor'da Stambouli’nin ara pasıyla hareketlenen Akintola, ceza sahası dışından attığı sert şutla topu ağlarla buluşturdu. 1-3

İki takım arasında oynanan önceki maçı Altay 2-1 kazanmıştı.

Süper Lig'de geçen hafta Altay, Antalyaspor'a 1-0 yenilmişti, Adana Demirspor ise Hatayspor'u 1-0 yenmişti.

Süper Lig'de 13 hafta sonunda Altay'ın 16, Adana Demirspor'un 19 puanı bulunuyor.

Mustafa Denizli: Bunu döndürmek elimizde

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sahalarında aldıkları 3-1’lik Adana Demirspor mağlubiyetinin yaptığı açıklamada son haftalarda yaşanan sakatlıklardan dolayı hayli zorlu bir dönem geçirdiklerini söyledi. Denizli, “Bu kötü seriden son derece rahatsızız. Bunu döndürmek elimizde ve döndüreceğiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Altay, sahasında Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, mücadeleyi değerlendirdi.

Denizli, “Son haftalarda yaşadığımız sıkıntılardan ötürü bir hayli zorluk yaşıyoruz. İçinden yetiştiğim bir camiaya teknik direktör olarak görev yapmak üzüntüyü de sevinci de biraz fazla yaşamamıza neden oluyor. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Bu takım düşündüğümüz her şeyi yapacak. Oyun 1-1’e geldikten sonra oyunun tamamen döndüğü anda yediğimiz ikinci gol bizi oyundan düşürdü. Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz, lige harika başlamıştık. Takımda devamlılığı olan 3 arkadaşımızın yokluğu bizi neredeyse geçen yıl ki kadromuzla oynamaya mahkum ediyor. Bugünleri aşacağız. Önümüzde yaklaşık 10-15 günlük bir süreç var. Arkadaşlarımız döndükten sonra yine sene başındaki görüntüye kavuşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kadar yıllık tecrübeme istinaden bunları söylüyorsam, bu taraftar takımının yanında olduğu müddetçe biz sıkıntılar yaşasak da hiçbir şekilde üzüntülü günler yaşamayacağız. Sıkıntı başka, üzüntü başka şey. Bu kötü seriden son derece rahatsızız. Bunu döndürmek elimizde ve döndüreceğiz. Önümüzde iki tane zorlu deplasman maçı var. Buradan alabildiğimiz kadar puanla dönmeye çalışacağız. Ondan sonra yolumuz daha rahat olacak diye düşünüyorum “ dedi.

Montella sevinçli

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, deplasmanda 3-1 kazandıkları Altay maçının ardından yaptığı açıklamada istedikleri oyunu iki yarıda da sergilediklerini belirterek, “Çok önemli bir galibiyet aldık” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Adana Demirspor deplasmanda Altay’ı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, mücadeleyi değerlenirdi.

Montella, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Uzun zamandır bu sahada galip gelemiyorduk. İlk yarıda ve ikinci yarıda takım istediğimiz gibi oynadık. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik ama pozisyonları kaçırdığımız için can çekişmek zorunda kaldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum, istediğimiz sonucu aldık“ dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Altay Adana Demirspor Süper Lig