Alperen Şengün'den üzen haber! Sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti

haberglobal.com.tr
Alperen Şengün NBA
Alperen Şengün'den üzen haber! Sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti
FOTOĞRAF: Reuters

Milli basketbolcu Alperen Şengün, Houston Rockets'ın Sacramento Kings'e konuk olduğu karşılaşmanın son bölümünde çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Milli yıldız sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etmek zorunda kaldı.

NBA'de Sacramento Kings ile milli basketbolcu Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets'ın karşı karşıya geldiği maçta korkunç bir an meydana geldi.

Karşılaşmanın bitmesine yaklaşık 40 saniye kala yaşanan bir pozisyonda milli basketbolcu Alperen Şengün çok ciddi bir sakatlık geçirdi.

Acılar içerisinde yerde kıvranan genç basketbolcu sahayı tekerlekli sandalye ile terk etti. 21 yaşındaki oyuncunun durumunun ciddi olduğu tahmin edilirken sakatlık durumunun çekilecek MR'ın ardından netleşeceği belirtildi.

Takımın en önemli yıldızlarından Alperen Şengün'ün yaşadığı sakatlıkla sarsılan Houston Rockets maçtan 112-104'lük skorla galip ayrılan taraf oldu.

Alperen Şengün sakatlandığı ana kadar 14 sayı, 6 ribaunt, 2 asistle oynadı. Fred VanVleet 22 sayı, Jalen Green 19 sayılık performanslarıyla galibiyette önemli rol oynadı.