Alman basınından Nuri Şahin iddiası

HABER MERKEZİ
Beşiktaş Borussia Dortmund
Alman basınından Nuri Şahin iddiası
DepoPhotos

Alman gazetesi BILD, Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in yardımcılığını yapan ve Beşiktaş'ın başına geçeceği iddia edilen Nuri Şahin'in Türkiye'ye dönmeyeceğini öne sürdü.

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ta yeni sezon için teknik direktör arayışları sürüyor.

Hem sportif direktör, hem teknik direktör, hem de transfer görüşmelerinde bulunmak için Almanya'ya giden siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, bugün Nuri Şahin'le bir görüşme gerçekleştirmişti.

Alman gazetesi BILD'in haberine göre; Beşiktaş'tan Nuri Şahin için henüz Borussia Dortmund'a bir görüşme talebinde bulunulmadı. Nuri Şahin'in bugün itibarıyla Türkiye'ye dönüşünün gündemde olmadığı belirtilirken, çıkan iddiaların asılsız olduğu kaydedildi.

Süper Lig'de Ekim 2021 - Aralık 2023 tarihleri arasında Antalyaspor'u çalıştıran Nuri Şahin, ara transfer döneminde takımdan ayrılarak Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in teknik ekibine yardımcı antrenör olarak katılmıştı.