Ali Koç'un teknik direktör için başka planları var

Kontraspor
Fenerbahçe Ali Koç
Ali Koç'un teknik direktör için başka planları var

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde alınan 1-0'lık galibiyet gelecek planlamasını değiştirdi. Seçimi öncesi Aziz Yıldırım tarafından Jose Mourinho gündeme getirilirken, Ali Koç da dünyaca ünlü hocalarla görüşmelere başlamıştı. Ancak Koç'un seçilmesi halinde İsmail Kartal'la devam edeceği öğrenildi.

Başkan adayı Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde, ‘camianın çocuğu’ devrinin biteceğini söyleyip Jose Mourinho’yu takımın başına geçireceğini açıklamıştı. Ali Koç’un da sportif direktör Mario Branco aracılığıyla Mourinho, Conte ve Pioli ile temasa geçtiği kaydedilmişti.

Aziz Yıldırım’ın teknik direktör adayı olan, Beşiktaş ile de görüşmelerde bulunan dünyaca ünlü çalışıtırıcıya Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad da teklif yaptı. Marcelo Gallardo ile yollarını ayıracak olan sarı-siyahlıların, astronomik bir maaş ile Jose Mourinho’nun kapısını çaldığı belirtildi. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Mourinho, Avrupa’da kariyerine devam etmek istediği için bu teklifi geri çevirdi.

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport, sayfalarında teknik direktör Stefano Pioli ile ilgili geniş bir habere manşetten yer verdi. Milan’dan ayrılacak olan 58 yaşındaki çalıştırıcı için iki muhtemel adres olduğu belirtildi. Haberde, Pioli’nin Fenerbahçe ve Napoli ile ciddi şekilde görüştüğü iddia edildi. İtalyan hocanın Milan ile sözleşmesini feshettikten sonra kararını vereceği kaydedildi.

Ancak bir başka iddia gündeme bomba gibi düştü. Ali Koç'un yeniden seçilirse teknik direktör kararının başka olacağı iddia edildi. 

İŞTE O İDDİAYLA İLGİLİ HABERİN DETAYLARI KONTRASPOR'DA... OKUMAK İÇİN TIKLAYIN