Ali Koç'tan Galatasaray'a Zaha göndermesi: "Rakamları biliyorum..."

Fenerbahçe Transfer Galatasaray
Ali Koç'tan Galatasaray'a Zaha göndermesi: "Rakamları biliyorum..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın yaptığı Wilfried Zaha transferi ve önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ezeli rakipleri Galatasaray'ın gerçekleştirdiği Zaha transferinden önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Koç, Zaha transferinde kamuoyuna açıklanan rakamların gerçeği yansıtmadığını belirterek şunları söyledi:

"Yıllık rakam 7,5, 8,5, 9’a kadar geldi. Sonra biz masadan kalktık. Rakip takım Transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar yüzde 100 yanlış rakamlardır. Bunu size adım gibi söyleyebilirim.

Bizim yüzde 50'mize alıyorsalar bir şey diyemem. Büyük başarı ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Başka transferlerde de bunu biliyorum. Dolayısıyla nereye sıkıştırıyorlar, nasıl formülize ediyorlar, onu bilmiyorum.

ALİ KOÇ'UN SEÇİM KARARI

Hatırlarsanız olay mahalline ilk katil gelir demişlerdi. Ne oldu, komisyon kurulacağı haberi çıktıktan sonra ilk kim kafayı çıkardı? İlk kim topa girdi ve hala girmeye devam ediyor?

Allah’ın izniyle seneye seçim var. Ondan sonra da hep beraber yeni yönetimimizi destekleyeceğiz.

"TEMMUZDA NEREDEYSE TÜM TRANSFERLER BİTECEK"

İncelediğimiz görüşmelere devam ettiğimiz çok futbolcu var. Transfer konusunda iyi gidiyoruz. Temmuz ayında neredeyse tüm transferleri bitirmiş olacağız. Ağustos ayı geldiğinde keşke yabancı kontenjanı olsaydı da ‘bu çıktı, bu çıktı’ gibi isimler olacak.

Geçen sezonla ilgili birkaç değerlendirme yapmak istiyorum. Geçen sene Türkiye Kupası kazanılmış, Avrupa’da 100 küsürlerden 50 küsürlere atlamışız. Avrupa Ligi grubundan namağlup lider çıkmışız. Sevilla’yı elimizden kaçırdık. Resmi maçlarda 122 gol atmışız. Böyle baktığımız zaman hiç de fena olmayan bir sezon.

"YAYGARA KOPARMAYA ALIŞMIŞLAR"

1959 öncesiyle ilgili birkaç şey söyleyeceğim. Bazı kulüpler çok iyi sosyal medya kullanıyorlar, çok iyi taraftar baskısı yapıyorlar. Yaygara koparınca istediklerini elde etmeye öyle alışmışlar ki özellikle federasyonda. Bizim bu süreçte atacağımız her adım belli.

Ama bir de aynanın öbür yüzü var. Derbi performansımız, alt sıradaki takımlara saçma sapan kaybettiğimiz puanlar, hiç hesapta olmayan üçlü oynama sistemi… En çok puanı orada kaybetmişiz. Dolayısıyla madalyona hangi açıdan bakarsanız bakın farklı yorum yapabilirsiniz. Bu yüzden tabii ki başarı diyemeyeceğiz."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Ali Koç Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri