Ali Koç'tan Fenerbahçeli taraftarlara transfer müjdesi: "2-3 tane daha nokta atışımız var!"

Fenerbahçe
Ali Koç'tan Fenerbahçeli taraftarlara transfer müjdesi: "2-3 tane daha nokta atışımız var!"

Şu ana kadar kadrosuna 8 takviye yapan ve yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, "2-3 tane daha nokta atışımız var. Onları da önümüzdeki hafta içinde halledeceğiz" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında sarı-lacivertli takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Şu ana kadar iyi bir transfer politikası izlediklerini söyleyen Koç, "Bir plan dahilinde, hocamız İsmail Kartal, sportif direktörümüz Mario Branco, yardımcısı Okan Özkan'ın yoğun çalışmaları sonrasında hareket etmeye devam ediyoruz. 2-3 tane daha nokta atışımız var. Onları da önümüzdeki hafta içinde halledeceğiz. Şu ana kadar olumlu gidiyor." dedi.

KOÇ'UN JESUS İLE "ÜÇLÜ OYNATMA" DİYALOĞU

Geçmiş senelerde şanslarının yaver gitmediğini aktaran Koç, "Türkiye'de üçlü sistem olmuyor. Hayatında üçlü sistem oynamamış hocamız Jorge Jesus, Dünya Kupası'ndan sonra en önemli maçlarda üçlü oynattı. En az puan aldığımız, en az gol attığımızı maçlar da bu maçlar oldu. Hocayla mülakat yaparken, 'Üçlü oynatmıyorsun değil mi?' diye sorduk, 'Ben üçlü oynamam' dedi. Sonra, 'Niye oynatıyorsun?' diye sorunca da, 'Siz anlamıyorsunuz, ben üçlü oynatmıyorum' yanıtını verdi. Bizim bahtımız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

fenerbahçe Ali Koç Fenerbahçe transfer haberleri