Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ın sözlerine yanıt

HABER MERKEZİ
Ali Koç Aziz Yıldırım
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ın sözlerine yanıt

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan adayı Aziz Yıldırım'ın sözlerine yanıt verdi.

Fenerbahçe pazar günü seçime gidiyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk yayınında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'ın sözlerine ilişkin konuşan Koç, "İftiralar Acun Ilıcalı'ya sıçradı. Tahmin ediyorum ki pazar akşamına kadar 3-4 yöneticiyi daha hedef alacaklar. Üzülüyorum, kırılıyorum, yeri geliyor kızıyorum. Fenerbahçe'nin kale gibi durduğu bir 3 Temmuz var. Sayın Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz... Ben yönetime girmeden önce de çok işbirliğimiz vardı. Fenerbahçe'nin başkanı kimse biz destekleriz. Aziz Bey ile de özel bir dostluğumuz vardı ama süreç zaman içinde çok tatsız bir yere evrildi" dedi.

Aziz Yıldırım için, "Ben demek ki tam iyi tanımamışım" diyen Ali Koç, "6 yıl bir araya gelemedik. Ya iyi tanıyamadım ya da çok değişti. Yıldırım'dan destek görmedik, köstek de olmadı ama" ifadelerini kullandı.

Koç'un açıklamaları şöyle:

Fenerbahçeliler rahatsız, camia rahatsız. Gereğinden fazla sertleşiyor, çok daha da sertleşecek. Aldığım istihbarat bu. Fenerbahçe demokrasisini güçlendiren bir seçim olmalı. Divan seçiminde çok güzel kurallar uygulandı, aynı şey burada olsun istiyordum. İddialar iftiralar havalarda uçuşuyor. Böyle olunca cevap vermek gereği oluyor. En sağlıklı, en medeni yöntem fikirlerin yarıştırılması ama bunun olmayacağı aşikar oldu. 2018 seçiminde, 6 sene boyunca ve şimdi de son olarak bu seçimde açık açık, yeri gelince imayla çok büyük suçlamaları oldu Sayın Aziz Yıldırım'ın, proje, FETÖ'cü gibi gibi suçlamalar. İş boyu değiştirdi, Sayın Acun Ilıcalı'ya sıçradı iftiralar. 

MOURINHO'NUN MALİYETİYLE İLGİLİ '45 MİLYON EURO' SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

(Mourinho'nun ücreti) Bizi açıktan para vermekle suçladı. Ben böyle bir şey düşünsem dahi, başkanlığımız sağlamlaştırmak için kulübü ateşe atmam. Bu nasıl bir zihniyet. 45-46 milyon euro'yu ben 3 sene olarak hesapladım. İki sene olarak hesaplarsanız da 15 milyon euro. Yüzde 10 menajerlik, 16.5. Vergisiyle yine 45'e geliyordu. Ama gelemez mi bir insan daha az paraya. Bir yönetim şekline. Aldım demek bitti demektir. Benim terbiyem böyle.