Ali Koç: Bağırtmayın beni, itip kakmayın beni

Fenerbahçe'nin evinde Galatasaray'a karşı 20 yıl sonra mağlubiyet yüzü gördüğü 3-1'lik derbinin ardından taraftarların Ali Koç'a yönelik tepkilerinin ardından güvenliğini almaya çalışan görevlilere Ali Koç'tan isyan geldi: İtip kakmayın beni!

Galatasaray'ın 20 yıl sonra ilk kez galibiyet kazandığı Kadıköy'de bazı taraftarların maç bitiminde tepki gösterdiği Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tribünden atladığı görüntüler dikkat çekmişti.

VIP Lounge'ın önünde yine bir grup taraftarın tepki gösterdiği Ali Koç'un bu tepkilere çok sinirlendiği ve yanındakiler tarafından güçlükle sakinleştirildiği anlarda güvenlik görevlilerinin kendisini uzaklaştırmaya çalışmasına "Bağırtmayın beni, itip kakmayın beni" diyerek tepki gösterdiği görüldü.

Galatasaray'ın 22 Aralık 1999'daki maçtan bu yana ilk kez Kadıköy'de galibiyet aldığı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Ryan Donk, Radamel Falcao ve Henry Onyekuru'nun golleriyle 3-1 sona erdi ve Galatasaray puanını 45'e yükselterek Sivasspor ve maç eksiği bulunan lider Trabzonspor'la aynı puana yükselerek zirveye ortak oldu.

Fenerbahçe ise ligdeki 7'nci mağlubiyetini alırken teknik direktör Ersun Yanal maç sonrası istifa etti.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı