Ali Koç-Jorge Jesus zirvesi basına sızdı! Görüşmede Cumhurbaşkanı detayı

Jorge Jesus Spor haberleri Fenerbahçe Ali Koç
Ali Koç-Jorge Jesus zirvesi basına sızdı! Görüşmede Cumhurbaşkanı detayı

İsmail Kartal'ın yönetiminde galibiyet serisi yakalayan, oyunu ile de beğeni toplayan Fenerbahçe'de, Ali Koç'un usta teknik adam Jorge Jesus ile zirvesinin fotoğrafları basına sızdı.

Fenerbahçe'de gelecek sezon planlarında sona yaklaşıldı. Vitor Pereira'dan sonra İsmail Kartal'la yükselişe geçen sarı lacivertlilerde gündemdeki isim Jorge Jesus ile Ali Koç'un Portekiz'deki zirvesine dair fotoğraf basına sızdı.

CUMHURBAŞKANI DA GÖRÜŞMEDE

Milliyet'ten Celal Umut Eren'in haberine göre, Başkan Ali Koç’un katıldığı görüşmelerde Jorge Jesus ile birlikte Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa da bulundu.

Ali Koç-Jorge Jesus zirvesi basına sızdı! Görüşmede Cumhurbaşkanı detayı - Resim : 1

Habere göre taraflar önemli adımlar atmayı başardı. Artık görüşmeler aşamasında arada bazı detayların kaldığı vurgulandı. Bu detayların başında Jorge Jesus ve teknik ekibinin alacağı maaşın görüşüldüğü aktarıldı. Mayıs ayı içerisinde teknik direktör konusunu resmiyete kavuşturmak isteyen Başkan Ali Koç’un Portekizli çalıştırıcıyla yaptığı görüşmelerden memnun kaldığı öğrenildi. Yapılan görüşmenin son derece sıcak bir ortamda geçtiği belirtildi.

Jorge Jesus’un kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği ve Fenerbahçe’nin sunduğu projeyi beğendiği kaydedildi. 67 yaşındaki teknik direktörün Suudi Arabistan ve Katar’dan da bazı teklifler aldığı ancak Fenerbahçe’nin projesinin kendisi açısından cezbedici durduğu bildirildi. Bugün bir kez daha taraflar görüşecek.

CUMHURBAŞKANI İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İSİM

Jorge Jesus ile Lizbon’da bir araya gelen Fenerbahçe için sürpriz bir isim daha vardı. Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa da görüşmelerde tarafların yanında yer aldı. Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa’nın Jorge Jesus ile olan yakın diyaloğu Portekiz’de yakından biliniyor.

2019 yılında ülke tarihinde çok önemli bir yeri olan ‘Prens Henry Nişanı’ bizzat Portekiz Cumhurbaşkanı tarafından başarılı teknik direktöre takdim edilmişti.

Marcelo Rebelo de Sousa, “Portekiz’i Avrupa’ya tanıtan, yurt dışında en iyi şekilde temsil eden gurur duyduğumuz bir isim Jorge Jesus” açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Jorge Jesus İsmail Kartal fenerbahçe Vitor Pereira