Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Ali Koç

Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, "Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor, Fenerbahçe sağanak yağmuruna herkes hazır olsun" dedi.

Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, kürsüye çıkarak camiaya seslendi.

Ali Koç, "Demokratik bir kongreyi daha tamamladık. Biz yüksek divan kurulu toplantılarımızı bile rakip toplantılarımızın üye sayısından fazla olduğu için demokrasi şöleni olarak yapıyoruz. Resmi olmayan sonuçlar hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Aziz Yıldırım ve ekibine ve siz değerli kongre üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve tüm camiamız adına yürekten teşekkür ediyoruz. Kampanya boyunca birkaç kez, özellikle de burada yaptığım son konuşmada tekrar ettim. Bu yarışı bir kaybedeni olmasın, kazananı olsun, o da Fenerbahçe olsun dedim. Şimdi bunu gerçekleştirme zamanı. Bundan sonra önümüze bakma zamanı. Artık Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Şampiyonluk yolunda, kuracağımız takım yolunda belli taahhütler verdik. Bir diğer taahhüt artık kırgınlıklar bitsin, geçmişi kapatalım, geleceğe yepyeni bri sayfa açalım. Bu yolda samimi bir şekilde bir adım herkese 10 adım atacağımızdan zerre şüpheniz olmasın" dedi. 

Koç, "Hepimizin ilk vazifesi, artık Fenerbahçe'yi, hocasını, sporcularını, yönetimini, başkanını sosyal medyada çerez haline getirmeyelim. Sosyal medya gücünü yıkmak istediğimiz sisteme karşı harcayalım bu enerjiyi. Eminim Riva'da bu sonuçlardan memnun olmayan biri vardır. Artık değişim zamanı" diye konuştu.