Ali Koç: "Bu gece Fenerbahçeli futbolcuların emekleri çalınmıştır!"

Fenerbahçe
Ali Koç: "Bu gece Fenerbahçeli futbolcuların emekleri çalınmıştır!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 1-1 sonuçlanan Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada hakem yönetimine tepki gösterirken, "Bu gece Fenerbahçeli futbolcuların emekleri çalındı" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, yayıncı kuruluşa telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Günlerdir Fenerbahçe üzerinde bazı oyunlar oynandığını, çelişkili kararlar verildiğini, algı operasyonları yapıldığını anlatmaya çalışıyorum. Görünen köy, kılavuz istemez. Operasyon yapılacaksa, genelde bu işler 2. yarıda başlar."

"JAILSON'UN POZİSYONU PENALTIYSA, MAÇ SONUNDAKİ POZİSYON DA PENALTI!"

"Jailson'un pozisyonu penaltıysa, maçın sonundaki pozisyon da net penaltıdır. Hakem ceza alanı içinde iyi pozisyonda. Bu penaltıyı görüp, verebilmesi gerekir. Diyelim ki göremedi, hakemlik zor bir meslek. Çok şükür ki 2 senedir teknoloji var, bunun amacı hatayı sıfıra indirmek. Kol apaçık, kola değmese, iki oyuncumuzun önüne düşecek, nispeten boş bir kale ile karşı karşıya kalınacak. VAR hakemi ile ilgili maçtan önce de uyarılmıştık. VAR hakemi bilerek çifte standart uygulamıştır."

"BİR TAKIMIN ÖNÜNÜ KESMEK, BİR TAKIMIN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN ÇABALANIYOR!"

"Bir takımın önüne kesmek, bir takımın önünü açmak için çabalanıyor. Net bir şekilde Fenerbahçe'nin üzerine oyunlar oynanmaktadır. 3 Temmuz'da haklı kupamızın nasıl alınmaya çalışıldığını tüm Türkiye gördü, bu sefer de muhtemel şampiyonluğumuzun önü kesilmeye çalışılıyor. Bu olay, sosyal, toplumsal, büyük olaylara sebebiyet verebilecek bir noktaya gelmiştir. Benim en büyük korkum da budur. Bizler çok büyük finansal sıkıntılar içinde iyi işler yapmaya çalışırken, bu yaşadıklarımızı kabullenmemiz söz konusu değildir, mümkün değildir. Fenerbahçe sahipsiz değildir, Fenerbahçe'nin milyonlarca taraftarı vardır. İnsanlar aptal değil. Bugün yaşananlar sürpriz olmamakla beraber, şok etkisi ile ileride yaşanacakların da habercisi olmaktadır."

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARIN BU GECE EMEKLERİ ÇALINDI!"

"Fenerbahçeli futbolcuların bu gece emekleri çalınmıştır. Bu düzen, bu şekilde gidemez. Korkarım ki çok daha vahim olaylara sebebiyet verecek bu gidişat. Biz Fenerbahçe olarak, hakkımız olmayan hiçbir şeyi istemiyoruz. Fenerbahçe sahipsiz değildir, biz olalım ya da olmayalım. Hiç yönetim bile olmasın... Bu kulübün milyonlarca taraftarı, bu kulübün sahibidir ve bu taraftarlar dönen dolapların farkındadır. Şu 2-2.5 saatte bize gelen mesajların haddi hesabı yok. Büyük bir infial var Fenerbahçe camiasında. Bu böyle gitmez, gidemez."

Ali Koç fenerbahçe